Χρειάζεστε φυσικοθεραπεία στη Βάρη;  Επισκεφτείτε το Corpus Sanus Project!

Corpus Sanus Project – Φυσικοθεραπεία Βάρη – Κέντρο Φυσικοθεραπείας, Αποκατάστασης & Πρόληψης Τραυματισμών

Αν χρειάζεστε φυσικοθεραπεία στην περιοχή της Βάρης, τότε θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε! Το κέντρο Φυσικοθεραπείας μας δημιουργήθηκε έπειτα από 13 έτη σπουδών και εμπειρίας στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Στο Corpus Sanus Project θα σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και state of the art εξοπλισμό φυσικοθεραπευτηρίου και γυμναστηρίου.

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης για να δείτε το βίντεο.

O αθλητής του Παναθηναϊκού ακολουθεί την μέθοδο του Corpus Sanus

Κλείστε ραντεβού για φυσικοθεραπεία στη Βάρη

Για να κλείσετε ραντεβού, συμπληρώστε τα πεδία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.


  Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση αυτής της φόρμας επικοινωνίας θα αποθηκευτούν έως και 6 μήνες με σκοπό να διεκπεραιωθούν τα αιτήματα. Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

  Ποιες τεχνικές εφαρμόζονται στο Corpus Sanus Project για φυσικοθεραπεία στη Βάρη;

  Ορισμένες από τις τεχνικές και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμαι στο φυσικοθεραπευτήριο μας για την φυσικοθεραπεία στη Βάρη είναι:

  Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης για να δείτε το βίντεο.

  Τι κάνει το Corpus Sanus Project να ξεχωρίζει στη φυσικοθεραπεία;

  Στο φυσικοθεραπευτήριο Corpus Sanus Project προσεγγίζουμε ολιστικά τον ασθενή. Εφαρμόζουμε πρωτότυπα πρωτόκολλα αποκατάστασης και βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με διακεκριμένους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για τον ασθενή που χρειάζεται φυσικοθεραπεία στη Βάρη.

  Επικοινωνία

  Επικοινωνήστε με το Corpus Sanus Project σήμερα τηλεφωνικά στο 2109638086 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 21:00. Προσέλθετε στο κέντρο μας για να γνωρίσετε τους χώρους και τους φυσικοθεραπευτές για φυσικοθεραπεία στη Βάρη στη διεύθυνση Σάκη Καράγιωργα 100, Γλυφάδα.