Τι λένε για μας

Fran Velez
Ποδοσφαιριστής, ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την βοήθεια που μου έχει προσφέρει ο φυσικοθεραπευτής μου Μάνος Κασαπάκης. Συναντηθήκαμε σε μια κρίσιμη περίοδο της καριέρας μου που με είχαν ταλαιπωρήσει αρκετοί τραυματισμοί. Με μεθοδική και σκληρή δουλεία στην πορεία του χρόνου το σώμα μου άλλαξε και κατάφερα να ξεπεράσω όλα μου τα προβλήματα. Θέλω πολύ να σ’ ευχαριστήσω και σ’ εμπιστεύομαι 100%. Πιστεύω πως η εμπιστοσύνη αποτελεί το πιο βασικό συστατικό για να αποθεραπευτεί κάποιος. Πραγματικά εκτιμώ πολύ την υποστήριξη σου.»

Σουρδής Γιάννης
Τερματοφύλακας, ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Το Μάρτιο του 2021 τραυματίστηκα με συντριπτικό κάταγμα σκαφοειδούς και πραγματοποίησα το πρώτο χειρουργείο. Μετά από δυο μήνες επέστρεψα στις προπονήσεις αλλά με πόνο και ενοχλήσεις στον καρπό. Αφού επανέλαβα τις εξετάσεις φάνηκε ότι το κάταγμα δεν είχε πορωθεί και έτσι ξαναέκανα χειρουργείο. Μετά από 2,5 μήνες από το χειρουργείο επισκέφτηκα τον Μάνο Κασαπάκη με αγκυλωμένο καρπό. Το χέρι μου ήταν μη λειτουργικό, χωρίς κίνηση και με πόνο. Μετά από σχεδόν 1 μήνα εντατικής δουλειάς και καθημερινών φυσικοθεραπειών ο Μάνος με βοήθησε να επιστρέψω στο 100%. Αξίζει ν’ αναφέρω ότι ο γιατρός που με χειρούργησε στην Ιταλία Dr. Giorgio Pivato, με είχε προετοιμάσει ότι το χέρι μου δεν θα ξεπεράσει τις 60 μοίρες έκτασης και εντυπωσιάστηκε όταν του έστειλα φωτογραφία μετά την θεραπεία με το χέρι να έχει 80 μοίρες, ο οποίος έστειλε συγχαρητήρια στον Μάνο! Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, επιτέλους νιώθω ότι έχω ένα φυσιολογικό, δυνατό και λειτουργικό χέρι χωρίς καθόλου πόνους και ενοχλήσεις στις προπονήσεις και τους αγώνες μου.»

Luciano Neves
Ποδοσφαιριστής, Sao Paulo

Δημοσίευμα στο pagenews.gr για την επιστροφή του Luciano Neves στους 5 μήνες μετά την χειρουργική αποκατάσταση στον Πρόσθιο Χιαστό σύνδεσμο.

Διαβάστε το άρθρο σε μορφή pdf

Δημοσίευμα της Sportime για την στιγμή αφιέρωσης του πρώτου γκολ του Luciano Neves μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στον Επικεφαλής Φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Κασαπάκη Μάνο.

Διαβάστε το άρθρο σε μορφή pdf

Δημοσίευμα στην Ελλάδα (newspao.gr) 4 χρόνια μετά την επιστροφή του Luciano Neves από το χειρουργείο στον Πρόσθιο Χιαστό σύνδεσμο κάνουν λόγο για την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Βραζιλιάνος σε αυτό το διάστημα αγωνιζόμενος σε ομάδες της Βραζιλίας(Sao Paulo, Gremio, Fluminense). Γεγονός που επισφραγίζει ότι με επιστημονικά τεκμηριωμένη δουλεία και την συνέπεια του αθλητή μπορεί να επιστρέψεις στο υψηλότερο επίπεδο του αθλητισμού ακόμα και μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Διαβάστε το άρθρο σε μορφή pdf

Omri Altman
Ποδοσφαιριστής, Hapoel Tel Aviv

Δημοσίευμα του Contra.gr αναφέρετε στην αφιέρωση του γκολ από τον Omri Altman στον Επικεφαλής Φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ Παναθηναικός – Κασαπάκη Μάνο ώς ένδειξη ευγνωμοσύνης για την στήριξη του αθλητή σε όλο το διάστημα της δύσκολης αποκατάστασης του.

Διαβάστε το άρθρο σε μορφή pdf

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies εμπορικής προώθησης για να δείτε το βίντεο.