Η μέθοδος του Corpus Sanus

Ο Στόχος είναι να κατακτηθεί το μέγιστο λειτουργικό αποτέλεσμα.

Δεν θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στο ισχίο αλλά θα αξιολογήσουμε ενδελεχώς τον ασθενή  για να καταλάβουμε γιατί έχει πρόβλημα στο ισχίο και να βελτιώσουμε την γενική κατάσταση του ασθενή.

Μετά την Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και την διεπιστημονική προσέγγιση μέσω της επικοινωνίας με το γιατρό σας θα σας ενημερώσουμε για το εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας.

Βέβαια θα χρειαστεί από εσάς αποφασιστικότητα αλλά μαζί θα πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με διάρκεια για την καλή σας υγεία.

1.

Έλεγχος πόνου

2.

Αποκατάσταση της κινητικότητας / ελαστικότητας

3.

Αποκατάσταση της δύναμης

4.

Αποκατάσταση της συναρμογής

5.

Αποκατάσταση συγκεκριμένων πατέντων κίνησης

Στο τέλος της αποκατάστασης θα εστιάσουμε και σε άλλα πράγματα τα οποία θα συζητήσουμε μαζί για την υγιή πλέον περίοδο.

Πάντα έχουμε στο μυαλό μας την Πλήρη Λειτουργική Αποκατάσταση για τους ασθενείς μας. Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε είναι η Φιλοδοξία μας για την αποκατάσταση του ασθενή. Με άλλα λόγια, στοχεύουμε στην γρήγορη αποκατάσταση (με ασφάλεια) και τελειώνουμε σε μια χρονική περίοδο που μπορείτε να βελτιώσετε την γενικότερη σωματική σας υγεία. Και πιθανόν, αυτή η μεθοδολογία να σας φέρει στο 100% των δυνατοτήτων σας.

Η έμπνευση μας

Το φημισμένο χάλκινο γλυπτό του Δισκοβόλου ανήκει στον αρχαίο Έλληνα καλλιτέχνη Μύρωνα και χρονολογείται γύρω στο 450 π.Χ. Το εντυπωσιακό αυτό έργο απεικονίζει έναν νεαρής ηλικίας δισκοβόλο λίγο πριν ρίξει τον δίσκο του, την στιγμή δηλαδή της υπέρτατης αυτοσυγκέντρωσης.

Έτσι λοιπόν και εμείς, στο Corpus Sanus, δουλεύουμε με απόλυτη συγκέντρωση για τον καθένα από εσάς στοχεύοντας σε ένα υγιές σώμα.